Nieuws

Nieuws

De weg naar de top | Maarten ter Hofte

Vanaf dit seizoen zijn wij de trotse sponsor van rolstoeltennisser Maarten ter Hofte. Maarten is een rolstoeltenniser, die op jonge leeftijd te maken kreeg met de spierziekte Spina Bifida. Inmiddels is hij al 3 x Nederlands kampioen geworden en hard op weg naar de top! Zijn hele verhaal staat op www.maartenterhofte.nl 

We wensen Maarten heel veel succes en wensen hem een fantastische tenniscarrière! 

10-jarig bestaan Roetgerink Foundation, maart 2024

In 2024 viert de Roetgerink Foundation haar 10 jarig bestaan.  Met de slogan “10 jaar samen voor een beter welzijn“, mag de Foundation terug kijken op alweer 10 fantastische jaren. 

Donatie Enterse Ondernemers Vereniging, november 2023

Op dinsdagavond 7 november 2023, werd tijdens de Enterse Ondernemers Vereniging Business avond een prachtige donatie van € 1000,- overhandigd door Patrick ten Hove, voorzitter EOV, aan de Roetgerink Foundation, ontvangen door Paul Roetgerink. Namens het bestuur willen wij de EOV hartelijk danken voor deze prachtige gift. Mede door deze donatie kunnen wij hulp bieden aan hen die ons nodig hebben.

Officiële opening hostel Chaenda Secondary School in Karatu, Tanzania
november 2022

Na een bouw van meer dan 9 jaar is de familie Roetgering op 26 november 2022, aanwezig geweest bij de feestelijke opening van het hostel. Als herinnering aan deze bijzondere dag heeft de familie Roetgering en de Roetgerink Foundation een plaquette in Nederlandse stijl aangeboden voor deze dag. Naast alle feestelijke activiteiten was er ook extra aandacht voor de 52 meisjes die er doordeweeks wonen en alle andere kinderen uit de omgeving van Karatu die op deze school les krijgen. In een persoonlijke brief van onze voorzitter Frans Poelman, aan de headmaster Gerald Lorri, heeft de Roetgerink Foundation aangegeven dat we ons blijven inzetten en dat de Chaenda Secundary School een speciaal plekje in ons hart heeft. Om een indruk te krijgen van deze bijzondere dag, vind je op onze socials verschillende filmpjes en foto’s!

Onze dank gaat uit naar alle donateurs van de Roetgerink Foundation en medewerkers, klanten & leveranciers van Roetgerink Mode & Schoenen, mede dankzij hen is het een project waar iedereen trots op mag zijn.

Huur opvanghuis Kisvarde, vluchtelingen Oekraïne
april 2022

De Roetgerink Foundation heeft met een financiële bijdrage het mogelijk gemaakt dat de Stichting Oost Europa (afd. Wierden) voor in eerste instantie een half jaar, een huis kan huren in Kisvarda (Hongarije).

Kisvarda ligt zo’n 25 kilometer van de grens met Oekraïne.

In het huis kunnen de vluchtelingen uit Oekraïne voor de eerste opvang terecht. De meeste vluchtelingen verblijven hier enkele dagen en gaan dan door naar Boedapest, vanwaar ze verder gaan naar verschillende Europese landen.

De Stichting Oost Europa dankt de Roetgerink Foundation hartelijk voor hun financiële hulp.

 

Noordkaap Challenge 2021

december 2021

Wij blikken terug op een fantastisch Noordkaap avontuur. Geniet u mee?

Meer informatie over de Noordkaap Challenge 2021!

Video afspelen

Hartverwarmende reacties

van gezinnen

Namens het bestuur van Stichting Manna willen we onze dank uitspreken dat we dankzij de Roetgerink Foundation heel veel partyboxen mochten uitdelen, we zijn hier heel erg blij mee! We zijn dankbaar voor deze gift en niet alleen wij, maar ook de gezinnen die de partyboxen ontvangen, dus ook namens hen hartelijk dank.

Lida Kreiter – Stichting Voedselbank Twenterand Manna, december 2022

Namens mijn collega- regisseurs hartelijk dank voor de fijne samenwerking! Dankzij de hulp van de Roetgerink Foundation kunnen wij regelmatig gezinnen blij maken.

Marieke Huiskes – Gemeente Wierden, december 2022

Heel hartelijk bedankt voor de prachtige verwendag die ik van jullie mocht ontvangen! Heb genoten, het was hartverwarmend en zal mij nog heel lang heugen!

Anoniem, februari 2021