Over de foundation

Samen staan we sterk

De Roetgerink Foundation levert een bijdrage aan het welzijn van kinderen, gezinnen en de maatschappij in het algemeen. De Roetgerink Foundation ondersteunt en sponsort hiertoe initiatieven en goede doelen die vanuit een maatschappelijke betrokkenheid en met een toekomstige visie zijn ontstaan. Samenwerking is hierbij een belangrijk, steeds terugkerend thema.

het maatschappelijke hart van roetgerink mode en schoenen

Roetgerink Mode en Schoenen staat al meer dan 165 jaar voor waar het mee is begonnen: de Twentse gastvrijheid en vakkundige en klantgerichte bediening. Roetgerink is zich ook bewust van haar maatschappelijke betrokkenheid in de regio en neemt daar haar verantwoordelijk voor.

organisatie en anbi gegevens

Naam AnbiStichting Roetgerink Foundation 
AdresDorpsstraat 148
Postcode7468 CR
PlaatsEnter
Telefoon0547-381766
Kamer van Koophandel62073931
Websitewww.roetgerinkfoundation.nl
E-mailinfo@roetgerinkfoundation.nl
Fiscaal nummer8546.32.214
BankrekeningnummerNL14RABO0300764502

 

bestuurssamenstelling

Hr. F. Poelman Onafhankelijk voorzitter
Mevr. D.P. van Marle Secretaris, penningmeester
Mevr. S. Suwijn Lid
Hr. M. Roetgering Lid

De leden van het bestuur genieten ten laste van de stichting geen beloning doch, zulks ter beoordeling van het bestuur, een vergoeding voor de gemaakte onkosten.

doelstelling

De stichting heeft ten doel het ondersteunen en sponsoren van initiatieven en goede doelen, en wel in het bijzonder:

A. Kleinschalige projecten (van organisaties) ten behoeve van hulpbehoevende gezinnen in/rond Enter als ook op regionaal niveau dan wel landelijk;

B. Kleinschalige projecten in en nabij het dorp  Karatu (Tanzania), gericht op het bevorderen van onderwijs en sport, om zo een bijdrage te leveren aan het welzijn van de kinderen en de gezinnen in het dorp.

Hartverwarmende reacties

van gezinnen

Heel hartelijk bedankt voor de prachtige verwendag die ik van jullie mocht ontvangen! Heb genoten, het was hartverwarmend en zal mij nog heel lang heugen!

Anoniem, februari 2021

Namens alle vrijwilligers van Stichting Bowie heel hartelijk dank voor jullie geweldige steun in het afgelopen jaar. Door jullie hulp hebben we veel gezinnen die het alleen niet redden echt blij gemaakt. Heel mooi is dat jullie ondersteuning heel sterk op kinderen is gericht. Ons motto is: samen lukt ‘t ….. Dit geldt zeker voor onze samenwerking met de Roetgerink Foundation!

Henk Weiden – Stiching Bowie, december 2020