Reacties

Hartverwarmde reacties

van gezinnen

Wat hebben we genoten van het heerlijke eten en de goede service bij brasserie R-1854. Hartelijk dank voor deze ruggesteun. Door het invullen van een briefje in de wensboom, afgelopen december, hebben wij samen met onze buren, die het nodige hebben meegemaakt, genoten van deze geweldige avond, aangeboden door de Roetgerink Foundation. Hartelijke groet.

Anoniem –  Wierden, april 2024

Namens mijn collega-regisseurs hartelijk dank voor de fijne samenwerking! Dankzij de hulp van de Roetgerink Foundation kunnen wij regelmatig gezinnen blij maken.

 

Marieke Huiskes – Gemeente Wierden, december 2022

Namens het bestuur van Stichting Manna willen we onze dank uitspreken dat we dankzij de Roetgerink Foundation heel veel partyboxen mochten uitdelen, we zijn hier heel erg blij mee! We zijn dankbaar voor deze gift en niet alleen wij, maar ook de gezinnen die de partyboxen ontvangen, dus ook namens hen hartelijk dank.


Lida Kreiter – Stichting Voedselbank Twenterand Manna, december 2022

Namens mijn collega- regisseurs hartelijk dank voor de fijne samenwerking! Dankzij de hulp van de Roetgerink Foundation kunnen wij regelmatig gezinnen blij maken.


Marieke Huiskes – Gemeente Wierden, december 2022

Heel hartelijk bedankt voor de prachtige verwendag die ik van jullie mocht ontvangen! Heb genoten, het was hartverwarmend en zal mij nog heel lang heugen!


Anoniem, februari 2021

Namens alle vrijwilligers van Stichting Bowie heel hartelijk dank voor jullie geweldige steun in het afgelopen jaar. Door jullie hulp hebben we veel gezinnen die het alleen niet redden echt blij gemaakt. Heel mooi is dat jullie ondersteuning heel sterk op kinderen is gericht. Ons motto is: samen lukt ‘t ….. Dit geldt zeker voor onze samenwerking met de Roetgerink Foundation!


Henk Weiden – Stiching Bowie, december 2020