Noordkaap Challenge

Noordkaap
Challenge

Samen op weg voor de ander

Rijden voor een goed doel

Van 3 tot 15 december 2021 hebben Marcel en Paul Roetgering, namens de Roetgerink Foundation deelgenomen aan de Noordkaap Challenge. De Noordkaap Challenge is een prachtige, ijskoude route naar het meest noordelijke puntje van Europa, en dat voor een goed doel.

Het is een traditie geworden dat de teams die meedoen aan de Noordkaap Challenge geld ophalen voor het goede doel. Met deze deelname hebben Marcel en Paul zoveel mogelijk geld ingezameld voor de Roetgerink Foundation.

Onze toewijding aan anderen

De Roetgerink Foundation zet zich in voor het verbeteren van het welzijn van kinderen, gezinnen en de maatschappij in het algemeen. De Roetgerink Foundation ondersteunt en sponsort hiertoe initiatieven en goede doelen die vanuit een maatschappelijke betrokkenheid en met een toekomstige visie zijn ontstaan. Zo ondersteunt de Roetgerink Foundation bijvoorbeeld kleinschalige projecten, in een ruime regio rond Enter, gericht op hulpbehoevende gezinnen die door ziekte of financiële nood een beetje extra steun kunnen gebruiken.

Op onze website vind je alle informatie over projecten waar de Roetgerink Foundation in heeft ondersteunt.

Bedankt voor uw steun!

Natuurlijk blijven wij ons inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Roetgerink Foundation. Doormiddel van deelname aan de Noordkaap Challenge hebben wij ons ingezet om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Roetgerink Foundation.

De route die werd afgelegd telde in totaal 7.200 kilometer. Het streven was om voor elke gereden kilometer €5,- op te kunnen halen voor de Roetgerink Foundation. Met trots kunnen we mededelen dat de opbrengst € 56.805,- , dat is dan ook bijna verdubbeld en dus zeker gelukt! De opbrengst komt volledig te goede aan de foundation. Met iedere donatie, groot of klein, kan onze foundation ontzettend veel kinderen en gezinnen in nood steunen. Bedankt voor jullie support!

Over
Noordkaap Challenge

Ooit begon de Noordkaap Challenge als het kleine broertje van onze eerste telg, de Amsterdam Dakar Challenge. Inmiddels is deze koude roadtrip uitgegroeid tot een volwaardige telg in de challenge family. In 2011 hebben we de eerste Noordkaap Challenge afgetikt, de ijzige kou getrotseerd en het goede doel gesteund.