Het maatschappelijke hart van Roetgerink Mode en Schoenen

 Vrienden van de Roetgerink Foundation

 

Vrienden van de Roetgerink Foundation bieden constante ondersteuning aan de doelen die de Foundation stelt.

Daarnaast kunnen klanten van Roetgerink Mode en Schoenen in de winkel "Foundation-Deals" tegenkomen. Deze deals komen tot stand doordat merkfabrikanten en Roetgerink samen een korting geven op een artikel. Het kortingsbedrag komt volledig ten goede aan de Foundation. Zo snijdt het mes aan twee kanten. Niet alleen de klant profiteert van voordeel, de goede doelen profiteren mee!

 

De volgende merkfabrikanten zijn al Vriend van de Roetgerink Foundation:

GardeurLedubCavallaro NapoliGate OneArmaStudio AnneloesMeyer HosenCarl GrossNZA New Zealand AucklandState of ArtRoberto SartoPooolsCars JeansAssink Pure IdentityBrasserie R-1854Lubberink AspergesR2, GiordanoThomas Maine, BaileysPierre CardinRino & PelleIchi en Frank Walder.


Benefietwedstrijd FC Twente Vrouwen - Cavallaro Napoli

Kort na de oprichting van de Roetgerink Foundation is er een spannende benefietwedstrijd gespeeld tussen het team van FC Twente Vrouwen en de medewerkers van vriend van de Foundation: Cavallaro Napoli. Deze wedstrijd werd gespeeld bij SV Enter. Cavallaro Napoli heeft hiervoor een bedrag van €11.000,- geboden dat 100% ten goede komt aan de Roetgerink Foundation. De eindstand: 3-2 voor het team van Cavallaro Napoli en een totale opbrengst van €12.000,- voor de Roetgerink Foundation.