Het maatschappelijke hart van Roetgerink Mode en Schoenen

 Vrienden van de Roetgerink Foundation

 

Onlangs heeft Roetgerink een avond georganiseerd voor leveranciers (merkfabrikanten) om nader kennis te maken met de Roetgerink Foundation. Ze konden vervolgens aangeven of ze Vriend van de Foundation willen worden en hiermee een constante ondersteuning willen bieden aan de doelen die de Foundation stelt.

Het komende jaar zullen klanten bij Roetgerink Mode en Schoenen "Foundation-Deals" in de winkel tegenkomen. Deze deals komen tot stand doordat merkfabrikanten en Roetgerink samen een korting geven op een artikel. Dit kortingsbedrag komt volledig ten goede aan de Foundation en gaar rechtstreeks naar de foundationkas. zo snijdt het mes aan twee kanten. Niet alleen de klant profiteert van veel voordeel, ook de goede doelen profiteren mee!

 

De volgende merkfabrikanten zijn al Vriend van de Roetgerink Foundation:

Gardeur

Ledub

Cavallaro Napoli

Gate One

Gaastra

Arma

Studio Anneloes

Meyer Hosen

Carl Gross

N.Z.A. New Zealand Auckland

State of Art

Roberto Sarto

Poools

Cars Jeans

 

Benefietwedstrijd FC Twente Vrouwen - Cavallaro Napoli

Op 10 juni 2016 werd er een spannende benefietwedstrijd gespeeld tussen het team van FC Twente Vrouwen en de medewerkers van Cavallaro Napoli. Deze wedstrijd werd gespeeld bij SV Enter. Cavallaro Napoli heeft hiervoor een bedrag van €11.000,- geboden dat 100% ten goede komt aan de Roetgerink Foundation. De eindstand: 3-2 voor het team van Cavallaro Napoli en een totale opbrengst van €12.000,- voor de Roetgerink Foundation. Fashion blogger Mirjam was bij deze wedstrijd aanwezig en deed verslag.